ΠΩΛΗΣΗ

ΛΙΑΝΙΚΗ - ΧΟΝΔΡΙΚΗ 

 

 

 

NANO-SKIN [HOME]

 

Tο NANO-SKIN [HOME] σε πρώτη φάση αποκαθιστά τις γυάλινες (ντουζιέρες, τζάμια, καθρέπτες) και τις κεραμικές επιφάνειες (πλακάκια μπάνιου και κουζίνας, είδη υγιεινής, κεραμικές εστίες) και εν συνεχεία, τις μετατρέπει σε εύκολα καθαριζόμενες, μειώνοντας έτσι δραστικά το χρόνο καθαρισμού. Αρκεί να εφαρμοστεί το προϊόν μία και μόνο φορά, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες χρήσεως, ώστε οι επιφάνειες να καταστούν εύκολα καθαριζόμενες για έως και 7 χρόνια (!). Για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και της διάρκειας ζωής του υλικού συνιστάται η αποφυγή σκληρών σφουγγαριών και βουρτσών.

Μετά την εφαρμογή του NANO-SKIN [HOME] οι επιφάνειες λερώνονται πιο δύσκολα και συμπεριφέρονται ως αντι-κολλητικές, με αποτέλεσμα να καθαρίζονται πολύ εύκολα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

 

 

 

ΑΥΤΟ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Το υδατο-απωθητικό φιλμ που δημιουργείται με το NANO-SKIN [HOME] συμβάλλει στον αυτοκαθαρισμό σημείων εκτεθειμένων στη βροχή. Οι διάφοροι ρύποι παραλαμβάνονται από τις σταγόνες της βροχής και παρασύρονται έξω από την επιφάνεια.

AUTO-SKIN

Tο AUTO-SKIN είναι ένα διάφανο προστατευτικό φιλμ για τζάμια αυτοκινήτων/οχημάτων. Απευθύνεται σε ιδιώτες χρήστες και επαγγελματίες οδηγούς που θέλουν να αυξήσουν το επίπεδο της οδηγικής τους ασφάλειας υπό ακραίες συνθήκες. Με την εφαρμογή του προϊόντος στο παρμπρίζ, το νερό της βροχής και το υδάτινο σπρέϋ από τα διερχόμενα αυτοκίνητα απομακρύνονται εύκολα, χωρίς τη χρήση υαλοκαθαριστήρων, συμβάλλοντας έτσι στην ξεκούραστη οδήγηση. Η εφαρμογή του προϊόντος στα πλαϊνά παράθυρα συμβάλλει στην αύξηση της ορατότητας των υπολοίπων επιβατών.

Η κάλυψη του AUTO-SKIN είναι περίπου 6 τετραγωνικά μέτρα, η οποία αντιστοιχεί σε μία εξωτερική εφαρμογή του προϊόντος σε όλα τα τζάμια ενός Ι.Χ αυτοκινήτου ή ενός φορτηγού και πιθανότατα σε μία δεύτερη εφαρμογή μόνο στο παρμπρίζ, καθώς η φθορά του προστατευτικού φιλμ είναι εκεί μεγαλύτερη. 

SOLAR-SKIN

Tο SOLAR-SKIN είναι ένα καινοτόμο προστατευτικό φιλμ για φωτοβολταϊκά, το οποίο αυξάνει την απόδοσή τους, λόγω μείωσης των ανακλάσεων της ηλιακής ακτινοβολίας. Παράλληλα, τα μετατρέπει σε αυτο-καθαριζόμενα και τα προστατεύει από τις δυσάρεστες συνέπειες της περιβαλλοντικής επίθεσης.

Η μόλυνση, η όξινη βροχή, τα φύλλα, η γύρη, οι ακαθαρσίες των πτηνών και οι διάφοροι ρύποι προκαλούν μηχανική και χημική φθορά στα πάνελ, αποτρέποντας τη σωστή διάδοση της ηλιακής ακτινοβολίας, με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόδοση και η διάρκεια ζωής του εγκατεστημένου συστήματος.  

Το SOLAR-SKIN μειώνει την απαιτούμενη συντήρηση των πάνελ και παράλληλα, τα προστατεύει από τις επικαθίσεις που προκαλούνται από σκληρά νερά, από περιβαλλοντικούς ρύπους και από τη φθορά που επέρχεται με το χρόνο.

Η εφαρμογή του SOLAR-SKIN αποκαθιστά πλήρως τα πάνελ τα οποία έχουν «διαβρωθεί» με τα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση εκφυλισμένων πάνελ, λόγω συσσώρευσης ρύπων, θα αυξηθεί κατά μερικές ποσοστιαίες μονάδες, άμεσα, μετά την εφαρμογή του υλικού. Λόγω της ειδικής σύνθεσής του και του προσεκτικά επιλεγμένου πάχους του αναπτυσσόμενου φιλμ, το SOLAR-SKIN συμβάλλει στις αντι-ανακλαστικές ιδιότητες των πάνελ. Έτσι, βοηθά στην απρόσκοπτη διάδοση του φωτός, καθώς οι ανεπιθύμητες ανακλάσεις μειώνονται και η επιφάνειά του γυαλιού διατηρείται πιο εύκολα καθαρή. Το τελικό αποτέλεσμα;

Η αύξηση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών και η διατήρησή της σε βάθος χρόνου, έτσι ώστε τελικά, η απόσβεση του κόστους εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού συστήματος να γίνεται συντομότερα.

Η διάρκεια ζωής του SOLAR-SKIN είναι έως 7 χρόνια. 

Κεντρικό

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρικό κατάστημα

Ναυπλίου & Βαλτετσίου,Νεάπολη

Αποθήκη

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποθήκη

Διμήνι, Μαγνησίας

Έκθεση

 

 

 

 

 

 

 

 

Έκθεση

Ελ. Βενιζέλου 61α - Ρ.Φερραίου,Βόλος

   

Σχετικά με εμάς

Στην εταιρία μας θα βρείτε τη λύση σε κάθε σας ανάγκη σχετικά με το γυαλί.

Αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση της οικίας και της επιχείρησής σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Έχοντας εμπειρία στο χώρο του γυαλιού για πάνω από 30 χρόνια και ακολουθώντας τις εξελίξεις στο τομέα μας μπορούμε να προτείνουμε εφαρμογές για ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου μας είμαστε στη θέση να παρέχουμε άρτιας ποιότητας κατασκευές με αντοχή στο χρόνο.

Υπηρεσίες

  Εξοικονόμηση κατ'οίκον

  Interior-Exterior design

  Μπάνιο - Κουζίνα

  Ειδικές κατασκευές

  Αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών

    

UA-35878628-1