Η εταιρία

Υιοί Μιλτιάδη Παπαδόπουλου ΟΕ

έχει  στόχο να φέρει στην αγορά της πόλης όλες τις εφαρμογές και τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα του γυαλιού.

 

 

 Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρία σε κάθε είδους κατασκευή θα ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας, από την αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών μέχρι την πλήρη διαμόρφωση του χώρου σας με ειδικά κρύσταλλα. Οι έμπειροι τεχνικοί θα σας προτείνουν  και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη κατάλληλη εφαρμογή ή το κατάλληλο υαλοπίνακα που θα χρειαστείτε. Τα συνεργεία μας θα έρθουν στο χώρο σας να μετρήσουν και να τοποθετήσουν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση.

 

Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες του χώρου μας μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους πελάτες μας οποιαδήποτε υπηρεσία πάνω στο τομέα του διακοσμητικού και αρχιτεκτονικού γυαλιού.

 

 Διαθέτουμε αποθηκευτικό χώρο 500 τετραγ. μέτρων με υαλοπίνακες κάθε σχεδίου και πάχους, όπου λειτουργεί ο πάγκος αυτόματης κοπής και ο χώρος μετατροπής απλών υαλοπινάκων σε διπλούς ηχοθερμομονωτικούς με σύγχρονα μηχανήματα (γερανός μεταφοράς, πλυντήριο καθαρισμού υαλοπινάκων, μηχανική μέθοδο θερμοκόλλησης κ.α.). Σας περιμένουμε στο κεντρικό μας κατάστημα να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη και απορία, σε ένα χώρο 400 τετραγωνικών θα βρείτε δείγματα από κάθε σχέδιο τζάμιου, υαλοπίνακα, επεξεργασίας υαλοπίνακα (αμμοβολή, μπιζουτέ, ροντέ καρε, βαφή, βιτρώ και άλλα πολλά)

Σφράγιση κ' πλήρωση αερίου

Ροντιέρα

Αυτόματος πάγκος κοπής

Κεντρικό

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρικό κατάστημα

Ναυπλίου & Βαλτετσίου,Νεάπολη

Αποθήκη

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποθήκη

Διμήνι, Μαγνησίας

Έκθεση

 

 

 

 

 

 

 

 

Έκθεση

Ελ. Βενιζέλου 61α - Ρ.Φερραίου,Βόλος

   

Σχετικά με εμάς

Στην εταιρία μας θα βρείτε τη λύση σε κάθε σας ανάγκη σχετικά με το γυαλί.

Αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση της οικίας και της επιχείρησής σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Έχοντας εμπειρία στο χώρο του γυαλιού για πάνω από 30 χρόνια και ακολουθώντας τις εξελίξεις στο τομέα μας μπορούμε να προτείνουμε εφαρμογές για ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου μας είμαστε στη θέση να παρέχουμε άρτιας ποιότητας κατασκευές με αντοχή στο χρόνο.

Υπηρεσίες

  Εξοικονόμηση κατ'οίκον

  Interior-Exterior design

  Μπάνιο - Κουζίνα

  Ειδικές κατασκευές

  Αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών

    

UA-35878628-1