Για τους οικιακούς πελάτες προσφέρουμε τη δυνατότητα εγκατάστασης τζαμιών, επισκευή και αντικατάσταση παραθύρων, πορτών, στεγάστρων, καθώς και κοψίματος σε καθρέφτες, ράφια από γυαλί, καθώς και τραπέζια και στίλβωσης άκρων. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα υλικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας και το design του σπιτιού σας. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες συντήρησης για να διατηρηθούν οι γυάλινες επιφάνειες σας σε καλή κατάσταση.

 

 

Αντικαθιστούμε τα παλιά σας κρύσταλλα με νέους διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες τελευταίας γενιάς (τεσσάρων εποχών) που προσφέρουν μόνωση και οικονομία, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς  σε σχέση ποιότητας-τιμής. Επικοινωνήστε για ενημέρωση στα τηλέφωνα μας ή επισκεφτείτε μας σε κάποιο από τα καταστήματά μας.

Κεντρικό

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρικό κατάστημα

Ναυπλίου & Βαλτετσίου,Νεάπολη

Αποθήκη

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποθήκη

Διμήνι, Μαγνησίας

Έκθεση

 

 

 

 

 

 

 

 

Έκθεση

Ελ. Βενιζέλου 61α - Ρ.Φερραίου,Βόλος

   

Σχετικά με εμάς

Στην εταιρία μας θα βρείτε τη λύση σε κάθε σας ανάγκη σχετικά με το γυαλί.

Αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση της οικίας και της επιχείρησής σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Έχοντας εμπειρία στο χώρο του γυαλιού για πάνω από 30 χρόνια και ακολουθώντας τις εξελίξεις στο τομέα μας μπορούμε να προτείνουμε εφαρμογές για ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου μας είμαστε στη θέση να παρέχουμε άρτιας ποιότητας κατασκευές με αντοχή στο χρόνο.

Υπηρεσίες

  Εξοικονόμηση κατ'οίκον

  Interior-Exterior design

  Μπάνιο - Κουζίνα

  Ειδικές κατασκευές

  Αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών

    

UA-35878628-1